Kategória: internet

Ha kíváncsi milyen idő várható, itt a helye!

Az időjárás szerves része napjainknak.
Munkába menet-jövet, a mindennapi tevékenységeik közben, a hétvégi szabadidős programoknál nem mindegy milyen időre készülünk. Sokszor a váratlan idő teljesen megváltoztatja a terveinket.
Mivel az időjárást sok minden befolyásolja például az adott terület földrajzi elhelyezkedése, ezért globális szinten kell vizsgálni az időjárást .
Épp ezért hoztuk létre oldalunkat, amelyben szakértők segítségével állítjuk össze rövid és hosszú távú időjárás-előrejelzésünket meteorológiai állomások, meteorológiai műholdak, illetve a légkörben található meteorológiai ballonok mérései alapján.
Az idojoslas.hu oldalt többször frissítjük azért, hogy ön mindig friss és aktuális információkat kapjon.
Ha pontos időjárás-előrejelzést szeretne, jó helyen jár!

A joomla weblapkészítés szerepe

Hamarosan megjelenik a Joomla tartalom kezelő rendszer 4-es verziója. Ez komoly változás lesz, évek óta várunk rá, hiszen a hármas joomla weblapkészítés már picit előregedett rendszert használ, ideje lenne az új tartalom kezelőnek. A joomla évek alatt vált a magyar felhasználók, vállalkozók kedvencévé, mert modern és friss ötleteket hozott a weblapkészítés alapelveibe. Ha az Ön vállalkozásának is szüksége van jól és könnyen használható tartalom kezelőre, ami ráadásul magyar nyelvű adminisztrációs felületet is kínál, akkor itt az ideje, hogy rendeljen tőlünk egy akciós árú joomla weboldat! A céges weboldalak fejlesztésében közel húsz évnyi tapasztalattal rendelkezünk!

Gyors webshop készítése

Ha úgy érzi, nem tud bevételhez jutni a karantén alatt, indítson Ön is webáruházat! Egy webáruház folyamatosan termeli a bevételt! A gyors webshop készítése során Ön olyan kulcsrakész rendszert kap, ami azonnal tudja fogadni a vevőket, ami mindent tud, amit egy webáruháznak tudnia kell. Bankkártyás fizetés? Megoldjuk! Tömeges termék felvitel? Erről is lehet szó! Napjainkban egy webáruház normális esetben hatalmas forgalmat bonyolít le, ideje, hogy Ön is kivegye a részét az e-kereskedelem sikeréből. A webáruház készítés árak sem olyan borzalmasak mostanában, így Ön is bizonyosan megtalálja azt a konstrukciót, amit kényelmesen lehet vállalni! A vállalkozás túlélése a tét!

Ismerd meg a Zsu Webdesign szolgáltatásait

Egy modern, prosperáló vállalkozás nem létezik modern, látványos, jól működő és könnyen használható weboldalak nélkül. Ebben segítünk mi, a modern weboldal készítés a szenvedélyünk! Napjainkban, a különféle vírus okozta válságok alatt csak azok a cégek, vállalkozások maradnak talpon, amelyek internetes jelenléte a lehető legjobb, hiszen bevételt csak így tudnak termelni. Ha ön is szeretne például webáruházat indítani, vagy egy új vállalkozásba kezdeni, akkor érdemes már az elején professzionális weboldalt készíteni, amely nagyban elősegíti majd a vállalkozás sikerét. A webshopok népszerűségét pedig nem kell bemutatnunk, hiszen Ön is biztos tapasztalja!

A jó SEO ügynökség kéznél van

Jelenleg az egyik legnépszerűbb online marketing eszköz a keresőoptimalizálás. Sokan azonban nem szeretnék ezt a feladatot maguk végezni, hanem egy ütőképes SEO ügynökség segítségét kérik. Hogy ez miért jobb megoldás? Egy seo ügynökségnek sokkal jobb (drágább) szoftverek állnak rendelkezésre és a linképítés terén szintén nem most kezdik tanulgatni, mitől is jó egy-egy épített link, hanem bevált módszerek alapján, szisztematikusan dolgoznak. Közben Önnek nem kell egy új szakmát megtanulnia, marad ideje a saját cégével foglalkoznia. Egy jó SEO ügynöség arról is gondoskodik, hogy munkája pár hónap után kifizetődő legyen az ügyfél számára, azaz értékes ügyfeleket hoz a weboldalra!

Facebook hirdetés – konzultáljon velünk!

Magyarországon jelen pillanatban a legnépszerűbb online marketing eszköz a Facebook hirdetés – konzultáció keretében Önt is megtanítjuk a használatára. A Facebook közösségi oldal felületén mintegy hat millió magyar felhasználó található, akiket könnyen, gyorsan és bármikor elérhet, ha tudja használni a hirdetéskezelőt. A Facebook költséghatékony hirdetéseit egy cég sem mellőzheti a céges marketingből. Sokan fanyalognak, akik még nem jöttek rá, hogyan kell használni a közösségi oldalt a megfelelő eredmények elérése céljából. Egy Facebook hirdetés pénz termelő és pénz temető is lehet, mi megmutatjuk, hogyan lehet pénztermelő egy jó, kreatív hirdetés!