termekek-uzletek Archive

Fekete-ferde tükör a társadalomnak

A Black Mirror mostanra egy négy (+1) évados sorozat, melynek rövid epizódjai az informatika és a technológia negatív hatásaira igyekszenek felhívni a nézők figyelmét. Erőteljes társadalomkritikájukat különböző disztopikus világokba ágyazva mutatják be, a finomkodást elkerülve, egyértelműen a megbotránkoztatásra, meghökkentésre és az elgondolkodtatásra inspirálva a nézőt.
A sorozat görbe és sötét tükröt tár elénk, hogy észrevegyük, hogy milyen esetleges veszélyekkel is állunk szemben. A fejezetek egymással nem függnek össze, pusztán abban hasonlítanak, hogy egyformán kilátástalanok, reménytelenek a felvázolt szituációk, az emberek pedig megoldhatatlan szituációkban találják magukat hirtelen. A dilemmák az őrület határára sorolják hőseinket, de mivel minden emberben megvan a túlélési ösztön, nem végeznek magukkal, csak teljes meghasonlás vesz rajtuk uralmat, míg végül vegetatív élőlényként puszta létezésre ítéltetnek, a jövőbe vetett reménység hiányában.
Ha te is szereted ezt a művészien hátborzongató sorozatot, akkor biztosan ezt a pólót is kedvelni fogod.

Ütésálló Telefontok

Már megvan egy ideje a mobilom, ezért azon gondolkodtam az elmúlt napokban, hogy itt lenne az ideje beszerezni egy ütésálló telefontokot rá! Sajnos a környéken lévő boltokat mind ismerem, ezért sok újdonsággal nem tudtak szolgálni nekem, amikor legutóbb felkerestem őket.

Úgy döntöttem körülnézek a legjobb telefontok webáruházakban, és kiválasztok egy ütésálló tokot magamnak! Be kell valljam, egy kicsit untam már a telefonom jelenlegi dizájnját és formáját is, továbbá a készülékház is megnyomódott már itt ott, ezért úgy döntöttem, hogy veszek egy komoly ütésálló tokot magamnak. Valami extrém kiegészítőt, amiben kedvemre dobálhatom a telefonomat és még túrázni is bátran elvihetem!

Amikor megérkezett a rendelt tartozék, óriási megelégedéssel helyeztem fel a mobilomra. Már a dobozában is látszott, hogy megfelelően választottam. Prémium kidolgozás, fém hátlap betét és különleges műanyag ütéselnyelő zónák is voltak rajta!

Az ütésálló telefontokot a Phonebox.hu boltból rendeltem magamnak, mivel fontos volt, hogy a lehető leggyorsabban szállítsák ki!

Még mindig menő a póló

Még mindig az egyik legnépszerűbb ruhadarab a póló, ezt hordják a legtöbben és még mindig az egyik legpraktikusabb ruhadarab a póló. Az USA-ban végzett piackutatási adatokból látszik, hogy az emberek 90%-ának van legalább egy pólója, 60%-ának több is: a férfiak több mint 70%-ának és a nők 54%-ának több mint 10 ilyen ruhadarabja van. Egyharmaduknak a kedvenc színe a fehér, népszerűségben ezt követi a kék és a fekete színű póló. 1995-ben több mint 1 milliárd póló volt forgalomban. A világ pólófogyasztása egyre növekszik, a 2002 és 2006 közötti négy év alatt 14%-kal nőtt. A legnagyobb piacot az Európai Unió jelenti, ahol a világ pólófogyasztásának több mint egyharmadát regisztrálták. A póló praktikus viselet nyáron és télen is remek aláöltöző. Még mindig rengetegen hordanak pólót szóval érdemes beszerezni pár alap darabot feketét és fehéret és pár alapszínt amit könnyedén kombinálhatunk. Szerezzünk be pár megbízható darabot és így könnyedén fogunk tudni reggelente ruhát választani mert lesznek jól komponálható pólóink.

Üvegfólia másnapra a Screentec-től

Szinte az egyik legfontosabb egy jó kijelzővédő üvegfólia beszerzése, ha biztosra akarunk menni legújabb mobiltelefonunk sértetlenségében! Rengeteg videó kering az interneten, köztük a Youtube-on arról, hogy a mai Huawei és iPhone okostelefonok, (természetesen említhetném itt a Samsung és a legújabb LG készülékeket is) sokkal kevésbé bírják a strapát, mint a régi igazi nyomógombos telefonok.

Természetesen minden úl mobilnak a legsérülékenyebb pontja a kijelzője, hiszen ez a legnagyobb sík felület, ezt nyomkodjuk legtöbbször, és ha véletlenül elejtjük a telefont, 100%, hogy kijelzővel lefelé esik a földre. Ezért is fontos egyből a telefon megvásárlása után egy prémium üvegfólia beszerzése. Ezzel az alig pár ezer forintos mobiltelefon kiegészítővel tökéletesen óvhatjuk meg készülékünk előlapját, mind a karcoktól, mind pedig a betöréstől, aminek a javíttatása súlyos összegeket szokott felemészteni.

A legutóbbi vásárlásom alkalmával rábukkantam a legjobb kijelzővédő üvegfóliára. A gyártó kizárólag a saját prémium termékeit forgalmazza, a Screentec.hu üvegfóliákkal foglalkozó weboldalán. 9H valódi keménység a tökéletesen formált üveglap -nak köszönhetően. Hihetetlen törésállóság, videótesztekkel bizonyítva. Sehol máshol nem tapasztaltam ilyen minőséget, így bátran merem mindenkinek ajánlani! Az árát tekintve pedig szerencsére nem túlárazott. Ugyan annyiba kerül, mint más noname kijelzővédő, pedig nem csak a csomagolásán is látszik a különbség!

Hogyan válasszunk ágyat

Mindenképpen olyat válasszunk ami tökéletesen igazodik az elvárásainkhoz és az alakunkhoz. A fekvőhely nagyban meghatározza az éjszaka minőségét egy rossz minőségű ágoyn gyakran felébredünk, reggel kialvatlanul ébredünk, fájhat a fejünk és a hátunk. Jó megoldás a Boxspring ágy mert ez egy olyan \”matractartó\” ami prémium minőséget képvisel és az alvás egy valóban pihentető kikapcsolódás lesz rajta. Fontos, hogy a hálószobát tényleg alvásra használjuk ne legyen tele mindenféle fölösleges kacatokkal mert ezek elvonják a figyelmet a pihenésről és nem fognk tudni rendesen aludni. Jól besötétített, elektronika (tv, számítógép) mentes szobában aludjunk és garantáltan jól telnek majd az éjszakák.

Irodák felszerelése

Az irodák felszerelésénél, bebútorozásánál sok mindenre kel figyelni és nagyon körültekintően kell eljárni itt nem érdemes mindenféle hibákat elkövetni. Fontos az is, hogy a termékek amiket vásárolunk megfelelő minőségűek legyenek emellett viszont árban kedvezőek. Ehhez érdemes használni az ár összehasonlító honlapokat ahol különböző termékek vannak összegyűjtve kategóriánként és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőebbet. Fontos, hogy ezeket szem előtt tartsuk hiszen csak így hozhatunk létre egy olyan munkakörnyezetet ahol hatékonyan ehet dolgozni és ahova a dolgozók is azért járnak be, hogy mennél produktívabban és eredményesebben végezhessék el a munkájukat ezért fontos az irodatechnika.