Kategória: szolgaltatas

Az óriásplakát nyomtatás fellegvára

A Regiszter Nyomda volt az első nyomda Magyarországon, amely képes volt a teljes óriásplakát nyomtatás feladatait ellátni, azaz megfelelő minőségben (hiszen az időjárás bizony nem tréfa) és megfelelő mennyiségben volt képes az óriásplakátokat legyártani. Napjainkban még jobb a helyzet, hiszen a legmodernebb német nyomdagépekbe már maximálisan környezetbarát alapanyagra készülnek az óriásplakátok. Ráadásul az utcákon láthatjuk, hogy ez még mindig nagyon hatékony tömegkommunikációs eszköz, rengeteg látványos és kreatív plakátot láthatunk, amely hónapokig képes a megrendelő üzenetét közvetíteni. Ha Önnek is segíthetünk plakát, citylight nyomtatásban, keressen minket!

Hibátlan adásvételi szerződés

Az elmúlt években Magyarországon a kormányzat számos olyan intézkedést hozott, amelynek hatására az ingatlan piac nagyon megélénkült, szinte már az a normális állapot, ha nagyon pörögnek az ingatlanok. Ennek következménye, hogy az ingatlannal kapcsolatos jogi tanácsadásra is nagyon megnőtt az igény, például a hibátlan adásvételi szerződés fogalmazására, vagy az ingatlan ajándékozás, értékbecslés témakörökben. Ügyvédi irodánk éppen ebben segít, azaz ingatlan vásárlása esetén szívesen segítünk, hogy minden a törvények szerint történjen, és az Ön érdekei maximálisan védve legyenek, akár vevő, akár eladó minőségben keres meg minket! A jó ügyvéd mindig az Ön érdekeit védi!

A jó székhelyszolgáltatás

Mi a titka a jó székhelyszolgáltatásnak? Ezt kevesen tudják, pedig egyáltalán nem lehetetlen kitalálni: a jó székhelyszolgáltatás megbízható, nem kerül sokba, nincs hűségidő és mégis mindenről gondoskodik, ami ebben a témakörben kötelező, de legalábbis elvárt. Napjainkban a vállalkozások nehéz időket élnek, sokan úgy spórolnak a költségekkel, hogy nem bérelnek többé irodát, csak a székhelyszolgáltatót veszik igénybe. Ha Ön is szeretne spórolni, most hűségidő nélküli szerződésekkel várjuk! Ügyvédi csapatunk természetesen további szolgáltatásokat is nyújt Önnek, bármilyen cégjogi vagy vállalati kérdésben segítünk Önnek! És persze a budapesti cím mindig jól mutat!

Amit a szövegírás ár témában kérdezni szoktak

A szövegírás ár nem olyan, amit egy pillanat alatt meg lehetne mondani. Egy tapasztalt marketing szövegíró már jól be tudja célozni a megfelelő számot, de az ügyfél, aki szövegírás ár iránt érdeklődik, kevésbé tudja mit mihez kell hasonlítani. Ezzel az erővel egy random kiragadott szöveg árát is meg lehetne mondani, ha karakterárasan nézzük a dolgot.
De tényleg – a karakteráras szövegírás konkrétan a szakma megcsúfolása, hiszen egy táncos tehetségét sem a megett lépések alapján említik. Sőt, egyzenész sem attól jó, hogy mennyi hangot képes leütni a zongoráján. A szövegíró értékelése is így van: ha nem bízol benne, kérj referenciát, próbamunkát, bezsélgess el vele – mindegy. De az árban fogadd el, ha projktre mondja, mert a te érdekedben is teszi.

Megfelelő ingatlan ajándékozás

Napjainkban ismét nagyon pörög az ingatlan piac, adják-veszik a különböző minőségű ingatlanokat a magyar magánszemélyek és vállalkozások, és ezért nagyon megnőtt a megfelelő ingatlan ajándékozás szerepe is. Ha van egy jó ügyvédje, mindenképp nézesse vele át az összes szerződést és nyilatkozatot. Ha nincs jó ügyvédje, keressen minket bátran! Fiatal ügyvéd csapatunk szívesen segít budapesti irodánkban! Több éves tapasztalattal kezelünk ingatlan ügyeket, akár ajándékozást, akár adásvételi szerződés megkötését, illetve ellenjegyzését. Az ügyvéd csapatunk professzionális jogi segítséget nyújt, hogy az Ön érdekei ne sérüljenek semmiképpen sem. A megfelelő jogi segítségnyújtás csak egy klikkelésre van Öntől!

Facebook hirdetéskezelés

Hogy miért fontos manapság a Facebook hirdetéskezelés? Csak azért, mert jelenleg hat millió magyar felhasználó használja napi szinten a Facebookot, tehát nem létezik olyan termék vagy szolgáltatás, aminek a leendő vásárlóit ne lehetne megtalálni a közösségi oldalon. Ebből következően a Facebook hirdetéseknek mind nagyobb szerepük van a céges kommunikációban.
Amilyen egyszerű a Facebookot magánemberként használni (vagy nem is olyan egyszerű?), olyan nehéz és komoly szaktudást és tapasztalatot igénylő feladat egy hirdetést rendesen beállítani. A nagy cégek pontosan ezért bízzák szakértőre a Facebook hirdetések kezelését. Ön hogy hirdet? Random összeklikkel egy hirdetést és imádkozik, hogy legalább egy vevő jöjjön? Nem így kell!