Kategória: szolgaltatas

Tárgyaló, előadó bérlés a Logosznál!

Tárgyaló, előadó bérlés a Logosznál! A Logosz Cégcsoport tárgyaló termeket is üzemeltet, ahol kisebb üzleti találkozókat, illetve nagyobb létszámú közönségnek helyet biztosító előadásoknak is otthont tudunk biztosítani, egy technikailag jól felszerelt, kényelmi funkciókkal maximálisan ellátott csendes teremben.
A kényelem igencsak fontos egy üzleti találkozó alkalmával, márpedig ha az ember nem rendelkezik saját irodával, ezt igen nehéz megvalósítani. Sajnos egy kávézó vagy étterem nem megfelelő hely, ha az ember komoly üzleti tárgyalásra érkezik. Ennek felismerése buzdított arra, hogy a többi céges szolgáltatásunk mellett a tárgyaló bérlést is lehetővé tegyük az ügyfeleink számára.

Vegye igénybe a szerver hoszting szolgáltatásunkat.

Azért kényelmes szerver hoszting szolgáltatást igénybe venni, mert a saját szerverünket használhatjuk továbbra is a honlapunk üzemeltetésére, viszont nem kell napi szinten foglalkozni az üzemeltetésével, a karbantartásával, az esetleges szervizelési problémákkal.
A Tárhely.eu szerver hoszting szolgáltatása exkluzívnak számít, hiszen banki széfből átalakított szervertermünkbe kerülhet az Ön szervere is, melyet a régi banki biztonsági rendszerrel őrzünk.
Célunk, hogy az erőforrások és a szakszerű karbantartás mellett minden körülmény magas színvonalú legyen, ennél fogva bár áraink nem a legalacsonyabbak a piacon, az általunk biztosított szolgáltatások garantáltan meghaladják az átlagost.

Cégalapítás Budapesten a Logosszal

Budapest tökéletes hely arra, hogy álmainkat valóra váltsuk! A Logosznál pedig arra törekszünk, hogy az ügyfeleink jóformán zökkenőmentesen, az akadályokat könnyen átugorva tudják igazgatni a cégeiket, a cégalapítás lépésétől kezdve.
Azok számára, a kezdő vállalkozók számára, akik még nincsenek tisztában a cégalapítás jogi-, illetve gazdasági tényezőivel, bizony rémisztő lehet elsőre, hogy egy teljesen új világgal kell ismerkedniük. Valóban kell a biztonságos cégalapítás érdekében tájékozottság, azonban nem feltétlenül szükséges, hogy mi magunk rendelkezzünk ezzel a tudással. A cégalapításhoz már tényleg elég pusztán egy jó ötlet. Elég, ha eljön az irodáink egyikébe – Budapest különböző kerületein elszórva számos irodánkat megtalálja-, ahol egy 30 perces beszélgetés keretein belül tájékoztatjuk Önt arról, hogy milyen lépések megtételével teheti sikeressé a cégét.
A cégalapítással egy időben a székhelyszolgáltatást is biztosítjuk az Ön számára, mellyel levesszük a válláról a postaügyekkel járó adminisztrációs terheket. Ezáltal pénzt és időt takarítunk meg Önnek.

Irodai munka Budapesten

Az országban, a legtöbb helyen csak olyan diákmunka lehetőségeket talál az ember, ahol jóformán „pusztán” a pénzért dolgozik a „gyerek”, mivel most komolyan – egy árufeltöltő, gyorséttermi munkát hol fog tudni hasznosítani egy egyetemi hallgató később a munkás évei során? Személy szerint engem ez tartott vissza attól, hogy dolgozni menjek. Egyszerűen feleslegesnek tartottam, hogy egy egész nyarat átgürcöljek egy kis zsebpénzért, olyan áron, hogy közben tüdőgyulladást kapok a mirelit osztályon, vagy sérvet árufeltöltés közben, vagy idegbaj a gyorsétteremben.
HR-t tanulok egyébként, és mindig is irodai munkát szerettem volna végezni. Nem is feltétlenül a kényelem miatt, hanem a hasznosság miatt is úgy döntöttem, hogy ehhez köthető diákmunkát vállalok, ha vállalok. A vidékkel ellentétben ilyen diákmunka Budapest különböző kerületeiben található, s bár az volt a terv, hogy csak év közben dolgozom az irodában, végül úgy döntöttem, hogy fent maradok, és nyáron is folytatom a munkát.
A 11. kerületben dolgozom, kellemes munkakörnyezetben, a kollégáim segítőkészek, sokat segítenek. Bár most még csak diákmunkának megfelelő feladataim vannak, azaz adminisztrációs munkákat végzek, de megbeszéltem a főnökömmel, hogy az egyetemre kellő szakmai gyakorlatot itt végezhessem, azaz nem csak munkát kaptam, hanem tapasztalatszerzési lehetőséget is, és ha minden jól meg, akkor itt folytatom majd főállásban a diploma után. Ráadásul ha mindez nem lenne elég: sokkal jobban keresek, mintha bárhol máshol dolgoznék. 1350 forint az órabérem.

Az oxidálódás okozta problémák iPhone-on.

A szó szoros értelmében vett beázás és az azt követő oxidálódást teljesen tönkreteheti a telefon áramköreit, ilyen esetben érdemes egy iPhone szerviz látogatást tennünk, ha nem akarunk véglegesen búcsút inteni a mobilunknak.
Az iPhone telefonokat sajnos még kevésbé érdemes otthoni praktikákkal javítgatni, mint más, könnyen kiszerelhető akkumulátorral rendelkező mobilokat. Az iPhone szervizekhez érdemes ilyen esetekben fordulni, akik viszonylag gyorsan és jó áron meg tudják javítani a készülékeket.
Nem csak teljes beázás miatt érdemes szakemberekhez fordulnunk, hanem például olyan kisebb, de zavaró gondokkal is, mint például a Home gomb nem megfelelő működése. Általában az is oxidálódás következtében történik meg, hogy a főképernyő alján elhelyezkedő gomb nem érzékel: a szakemberek azzal magyarázzák a problémát, hogy a kis tárcsák közt egyszerűbben bejut a nedvesség, és ez hosszú távon oxidációhoz vezet.
A gomb tányérrugói nem záródnak hermetikusan, és könnyen bejut köztük a nedvesség. Ugyan ez történik, ha túl poros helyen használjuk a telefont. A nyomkodással jóformán bepumpáljuk a nedvességet és a port a telefont belsejébe. Az iPhone szerviz szolgáltatások az ilyen apró alkatrészeket is egy óra alatt ki tudják cserélni.

Céges bankszámla

A céglapítás során sok mindenre oda kell figyelnie az embernek, ezek a dolgok kisebbek és nagyobbak. Ezek a dolgok annak a függvényében változnak, hogy a céglapítás során milyen cégformát határozunk meg, mert a cégformáknak más és más jogi követelményeknek kell megfelelniük. Most maradjunk az általános dolgoknál amik minden cégformánál alapvető dolgok. A cégalapítás során nagyon sok mindenre oda kell figyelnünk és ezeket észben kekk tartanunk, mert ezek nélkül nem tudjuk megalapítani a céget amit szeretnénk. Az egyik ilyen alapvető dolog a cégnév, az ügyvezető, a székhely kiválasztása mellett a bankszámla is. Bankszámlát kötelező nyitnia a cégnek, mivel erre a számlára fog kerülni az összes pénz ami már a cég indulásához is szükséges lesz, erre a számlára kerül fel a törzstőke, vagy a másik nevén a jegyzett tőke. A cég bankszámláján lesz majdnem minden pénz mozgás a cégen belül. Bármilyen közüzemi szerződést szeretne kötni a cég bankszámlaszám nélkül nem tudná megtenni, mert minden szolgáltató kérni fogj a számlaszámot. Az adóhivatal is előszeretettel szokta ellenőrizni a cégek pénzügyi mozgását a cég bankszámláján. Tehát mindenképp kell, hogy rendelkezzen a cég saját bankszámlával.