Kategória: auto-motor

Autóbérlés kedvező áron az Autókölcsönző Klubnál!

Szüksége lenne egy megbízhatóan működő, jó állapotú autóra, egy-, vagy akár több napra? Emellett annak is örülne, hogy az igényeinek megfelelő járművet kapná, mely illik az egyéniségéhez?
Ne keressen tovább! Az Autókölcsönző Klub kínálatában olyan járműveket talál, melyeket minden szempontból az ügyfeleink igényeinek megfelelően ajánlunk, azaz odafigyelünk arra, hogy mindenkinek olyan járművet biztosítsunk, mely megfelel az egyéni elvárásainak és ízlésének. Célunk továbbá, hogy segíteni tudjunk olyan rendezvények lebonyolításában is, melyekre szükség lenne nem csak autóra, hanem sofőrre is: így például ha esküvőjére keres járművet, vegye igénybe esküvői autó bérlés szolgáltatásunkat.

Üzemanyagkártya: Legjobb megoldás céges gépjárművek tankolására

Az üzemanyagkártya fő célja, hogy valós segítséget nyújtson a mindennapokban a gépjármű tulajdonosok számára, mind árkedvezményekkel, mind pedig a kapcsolódó szolgáltatásokkal. A kártya tagok kedvező feltételekkel vehetnek igénybe egyéb szolgáltatásokat is.

Milyen előnyökkel jár az üzemanyagkártya

• Utólagos számla kiegyenlítés
• Magyar nyelvű ügyintézés
• Készpénz nélküli tankolás
• Készpénz nélküli alagút-, autópálya-használat
• Készpénz nélküli komphasználat
• Ingyenesen hívható segélyszolgálat
• Európa számos országában használható
• Kapcsolódó szolgáltatások ügyintézése

Igényeljen most Shell üzemanyagkártyát és tankoljon kedvezőbben közel kétszáz hazai és 25.000 európai töltőállomásom. Összes európai utakon elszámolt költsége egy központi számlára kerül, melynek számláit egyszerűen beillesztheti könyvelésébe.

Morzsaporszívó

Vannak, akik a fél életüket autóban töltik, így természetes számukra, hogy sok alkalommal esznek az autóban is. Másoknak meg a gyerekeinél működik egyfajta pavlovi reflex, hogy ha elindul az autó, akkor hirtelen megéheznek. Bárhogy is legyen, ezek az autók bizony sűrűn szorulnak takarításra. Sok esetben elegendő, ha kéznél van egy morzsaporszívó. Ennek segítségével pár perc alatt eltüntethetjük a romokat anélkül, hogy a nagy, otthoni porszívót egy hosszabbítóval kivezetnénk az autónkhoz. Ráadásul egy morzsaporszívó ár elég alacsony ahhoz, hogy pár belsőtisztítás árát megspórolva visszahozza az árát. Nem érdemes a legolcsóbbat választani, de nem szükséges a legdrágábbat se. Válasszuk a józan középutat!