Kategória: termekek-uzletek

A zsinórfüles papírtáska nélkülözhetetlen

A kereskedők egyik legjobb reklámeszköze, a zsinórfüles papírtáska készítés nagy múltra tekint vissza családi nyomdánkban. Évi több százezer darabot gyártunk, ezért egész komoly tapasztalatunk van benne. Általában céges logoval kérik, de akár komplett fényképeket is tehetünk a papírtáskára. A Regiszter Nyomdában tulajdonképpen bármilyen printmarketing terméket rendelhet, a céges dossziétól az óriásplakátig, mindenben állunk ügyfeleink rendelkezésére. A papírtáska azoknak ajánlható, akik termékeket árulnak, mert a papírtáska a termék biztonságos szállítását is megoldja. Ráadásul kiváló reklámhordozó, a Karácsonykor kiosztott táskák még januárban-februárban is reklámozzák a tulajdonost.

A bomber dzseki még mindig népszerű

Az Alpha Industries gyár közel hetven éve gyártja az eredeti MA-1 bomber dzsekit, amit még az ötvenes években terveztek. Biztos sokan tudják, hogy a pilóta dzseki korábban bőrből készült, többnyire báránybőr volt az alapanyaga. Igen ám, de a sugárhajtású repükők már jóval gyorsabban, jóval magasabbra repültek, mint légcsavaros társaik, és a nagy hidegben a bőrkabát használhatatlanná dermedt, ezért kellett egy új pilóta kabát, amely megvédi a pilótát. Így született a bomber dzseki, amely azóta már több generáció kedvence lett! A férfi kabát műfajban egyedülállóan legendás ruhadarab természetesen Magyarországon is kapható, mintegy húsz szaküzletben!

Landing page, hirdetési oldaltrükkök, fogások

A landing page a hirdetéseid alapja, ez a weboldal, vagy aldomainre tett tartalom lesz az, ahol a látogatódból vevővé kell válni. A landing oldal készítés tehát az egyik legkényesebb és leginkább ROI orientált szemléletű marketingeszköz. Mindenütt lehet mesélni, mutogatni, posztolni – lehet bármi más, de maga ez az oldal lesz az, ami a nagy vízválasztó a zseni és a kókler között. De mit is jelent ez valójában?

A landing oldal, landing page, vagy hirdetési céloldal egy élményt ad a látogatónak. Ad egy benyomást, információkat, de legfőképpen érzelmeket. Ha lapos, unalmas, zavaros, vagy épp irritáló helyre kerül valaki, akkor elmegy, nem ott fogja tölteni az időt, vagy vásárolni.
Egy jó landing page tehát célorientált, pontosan szerkesztett, átgondolt és frappáns. megkönnyíti a látogató útját a vevői státusz felé. ha ilyet szeretnél, keress minket.

Az Árcédula árösszehasonlító oldal előnyei.

Az Árcédula – árka összehasonlítása és webshopok ajánlatainak az összevetése révén vált ismertté. Ezen az online felületen a rajtunk keresztül vásárolóknak lehetősége nyílik arra, hogy kedvező ajánlatokat találjanak: hogyan? Az Árcédulán a partnereink ajánlatait gyűjtöttük össze. Partnereink válogatott webshopok különféle termékeket forgalmazó szaküzletek. Az ő ajánlataikat töltöttük fel az Árcédulára, és megegyező termékek esetén az adott terméket egymás mellé helyeztük, hogy a vásárlók, amikor rákattintanak a termékre, egyszerre több ajánlat közül tudjanak válogatni a szállítási költség és az ár alapján.
Evidens, hogy ebből milyen előnyei származnak egy vásárlónak, de nem csak ők élvezhetik szolgáltatásunk előnyeit, hanem a partnereink is, ugyanis grafikonos kimutatást kapnak arról, hogy hány vásárló érkezett a honlapjukra rajtunk keresztül, valamint figyelemmel kísérhetik a konkurencia ajánlatait.

Vásároljon baba holmit online

Már hónapokkal a kisbaba születése előtt lázban égnek a szülők, és ide-oda szaladnak babafelszerelést, babaruhát, bababútort, babakocsit venni. Pedig ebben az időszakban is fontos, hogy azt vegyük meg, amire igazán szükségünk van, ami a legjobban tetszik, és ami a legjobban megéri számunkra.
Épp ezért ajánljuk inkább az Ypson baba, mama részlegét, ahol mindent megtalál, amit a gyermekáldás előtt érdemes beszerezni. A szülők kényelme legalább annyira fontos, mint a kisbabáké, így előnyös választás lehet, ha a több órás bolti vásárlás helyett az Ypson mellett döntünk, honlapunkon keresztül ugyanis az otthon kényelméből válogathat egy hatalmas online kínálatból.

Vásároljon telefont online a Kingteltől.

A Kingtel mobiltelefon szaküzlet kiváló lehetőségekkel, kedvező árakkal és szakszerű segítséggel várja a vásárlóit.
A Kingtelnél már több mint tíz éve foglalkozunk okos telefonokkal.
Bár Budapest belvárosában több szakszervizzel is rendelkezünk, ahol segítünk a vásárlóinknak a telefonvásárlásban, az interneten is lehetőségük nyílik arra, hogy otthonról, kényelmesen vásárolhassanak telefont/telefonokat.
Információkkal bőven ellátott honlapunkon ezt egyszerűen megteheti. Számos kedvező ajánlatunk közt minden bizonnyal megtalálja az Ön számára legkedvezőbbet. Megrendelését házhoz szállítjuk.
Személyes vásárlás esetén a piacon a legkedvezőbb áron számítjuk berégi mobiltelefonját az új árába.