Kategória: szolgaltatas

Megfelelő ingatlan ajándékozás

Napjainkban ismét nagyon pörög az ingatlan piac, adják-veszik a különböző minőségű ingatlanokat a magyar magánszemélyek és vállalkozások, és ezért nagyon megnőtt a megfelelő ingatlan ajándékozás szerepe is. Ha van egy jó ügyvédje, mindenképp nézesse vele át az összes szerződést és nyilatkozatot. Ha nincs jó ügyvédje, keressen minket bátran! Fiatal ügyvéd csapatunk szívesen segít budapesti irodánkban! Több éves tapasztalattal kezelünk ingatlan ügyeket, akár ajándékozást, akár adásvételi szerződés megkötését, illetve ellenjegyzését. Az ügyvéd csapatunk professzionális jogi segítséget nyújt, hogy az Ön érdekei ne sérüljenek semmiképpen sem. A megfelelő jogi segítségnyújtás csak egy klikkelésre van Öntől!

Facebook hirdetéskezelés

Hogy miért fontos manapság a Facebook hirdetéskezelés? Csak azért, mert jelenleg hat millió magyar felhasználó használja napi szinten a Facebookot, tehát nem létezik olyan termék vagy szolgáltatás, aminek a leendő vásárlóit ne lehetne megtalálni a közösségi oldalon. Ebből következően a Facebook hirdetéseknek mind nagyobb szerepük van a céges kommunikációban.
Amilyen egyszerű a Facebookot magánemberként használni (vagy nem is olyan egyszerű?), olyan nehéz és komoly szaktudást és tapasztalatot igénylő feladat egy hirdetést rendesen beállítani. A nagy cégek pontosan ezért bízzák szakértőre a Facebook hirdetések kezelését. Ön hogy hirdet? Random összeklikkel egy hirdetést és imádkozik, hogy legalább egy vevő jöjjön? Nem így kell!

Prémium plakát készítés

A modern, kiváló alapanyagokból készülő nyomdai marketing anyagok a reneszánszukat élik, a fontosabb cégek folyamatosan újabb és újabb kiváló anyagokat készítenek, persze marketing célből. A plakát készítés, display készítés is ezek közé tartozik, a plakátok ugyanis ismét különösen népszerűek a lakosság teljes körében. Ne várjon tovább, tervezzen és gyártasson kreatív, informatív plakátokat. Jelenleg a plakátok kizárólag környezetbarát anyagokból készülnek, így a környezetet sem fogja terhelni felesleges hulladékkal. A mi nyomdánk pedig huszonöt év tapasztalatát és a legmodernebb nyomdagépeket adja minden egyes projekthez, hogy az Ön sikere mindenképp biztosítva legyen!

Óriásplakát készítés Csepelen

Óriásplakát készítés Csepelen, azért érdekes, mert az egyik legrégebbi marketing kommunikációs eszköz az óriásplakát. Mégsem megy ki a divatból és nem is fog, hacsak a közlekedésünk nem változik meg gyökeresen. Az óriásplakát készítés továbbra is sikeres, elég csak arra gondolni, egy nap hány plakátot látunk az utak mentén.

A Regiszter Nyomda Csepelen kiváló minőségben fogja elkészíteni az Ön plakátait is, ráadásul olyan áron, amire Ön is azonnal igent fog mondani. Régi tévhit, hogy óriásplakátokkal csak a legnagyobb cégeknek van pénze reklámozni. Próbálja ki, megéri, és meg fog lepődni, mennyire hatékony! A Regiszter Nyomda kiváló minőségű plakátjai Önnek is tetszeni fognak.

Karton doboz egyenesen a gyárból

Manapság újra nagy értéke van a prémium minőségű nyomdai marketing anyagoknak, csomagoló anyagoknak, különösen, ha azok nem prémium, hanem normális, megfizethető áron kerülnek a vásárlók elé. A Regiszter Nyomda immár huszonöt éve gyárt kiváló minőségű nyomdai anyagokat, termékeket, olyan áron, ami szinte visszautasíthatatlan a kisvállalkozók számára.

Az utóbbi években különösen a prémium karton doboz termék pörgött nagyon, mert könyezetbarát anyagból készül és mert a nyomda a legmodernebb nyomdagépekkel készíti el a megrendelők számára. A megfelelő minőségű karton doboz számos iparágban követelmény, így nem csoda, ha ez az egyik sikerterméke a Regiszter Nyomdának.

Tárgyaló, előadó bérlés a Logosznál!

Tárgyaló, előadó bérlés a Logosznál! A Logosz Cégcsoport tárgyaló termeket is üzemeltet, ahol kisebb üzleti találkozókat, illetve nagyobb létszámú közönségnek helyet biztosító előadásoknak is otthont tudunk biztosítani, egy technikailag jól felszerelt, kényelmi funkciókkal maximálisan ellátott csendes teremben.
A kényelem igencsak fontos egy üzleti találkozó alkalmával, márpedig ha az ember nem rendelkezik saját irodával, ezt igen nehéz megvalósítani. Sajnos egy kávézó vagy étterem nem megfelelő hely, ha az ember komoly üzleti tárgyalásra érkezik. Ennek felismerése buzdított arra, hogy a többi céges szolgáltatásunk mellett a tárgyaló bérlést is lehetővé tegyük az ügyfeleink számára.