Kategória: jatek

Milyen egy minőségi EU szabvány játszótér?

Ha körbenézünk a mai modern parkokban, akkor hatalmas változásokat láthatunk. A parkok, közterületek megteltek különféle modern eszközökkel, a régi, idő közben elkorhadt, vagy idejétmúlttá vált eszközök lecserélésre kerültek, a helyükre pedig stílusos és minőségi új darabok kerültek. Az EU szabvány játszótér is ilyen többek közt. A fejlesztés, a javítás ezeket sem hagyta érintetlenül.

Arról, hogy milyen az EU szabvány játszótér többnyire csak hosszabb jogi szövegekben olvashatunk. Ezek a parkosított területek komoly szabályoknak megfelelően készülnek. A parkokban különféle padok, asztalok, díszítő elemek kapnak helyet. A EU szabvány játszóterek különlegessége pedig, hogy vegyítik bennük a készségfejlesztő elemek számát, azaz nem csak a szórakoztatásért felelnek már ezek a darabok, hanem a testi fejlődésre is hangsúlyt fektetnek, ahogy mondjuk a zenei képességek, memória fejlesztése is előnyt élvez a játékelemek kiválasztásakor, tervezésekor.

Ha jobban megnézzük, hogy mi változott a korábbi évekhez képest, akkor a legszembetűnőbb, hogy rozsdamentes acélt kezdtek el használni. Ez pedig egy kiváló döntés, hiszen ezek a kültéri darabok kivannak téve az időjárás mindenféle viszontagságainak. Korábban a fa játékok mondjuk nem bírták hosszú ideig sem az esőzést, sem pedig az intenzív igénybevételt. A beton játékok hátulütője az volt, hogy rendkívül kemények voltak, ami a biztonság szempontjából volt problematikus. A korábbi fém játékok pedig gyorsan rozsdásodtak. Ezzel szemben EU szabvány játszótér, ha beváltja a reményeket, biztonságosabb lesz, jóval hosszabb életidővel.

Óriás építőkocka, mert minél nagyobb, annál jobb!

A LEGO-t mindannyian ismerjük és szeretjük. Ez a játék felnőttek és gyerekek számára egyaránt szerethető, élvezetes. Azonban egy ilyen aprólékos, kisebb darabokból épülő játékot játszani már csak nagyobb korban, olyan 5-6 évesen érdemes elkezdeni. Az építés iránti szenvedélyünk azonban nem ekkor ébred fel bennünk, hanem sokkal hamarabb. Az óriás építőkockák erre a kezdeti időszakra lettek kitalálva. Az óriás építőkocka különféle anyagokból készülhet, különböző méretben és formában.

A legáltalánosabb verzió a puha anyagból készült téglalap alakú óriás építőkocka, melyek hasonlóak a Duplohoz és a Legohoz, de nem képesek sérülést okozni. Attól sem kell tartanunk, hogy a gyerek véletlenül lenyeli a kockát amikor félrenézünk. A nagyméretű kockák azért is nyújtanak nagyobb élményt a gyerekek számára, mert ha megfigyeltél már valaha gyerekeket építőkockázni, akkor láthattad, hogy az esetek nagy többségében a toronyépítésre törekszenek. A torony magassága pedig egyszerűen növelhető az óriás építőkocka elemek fantáziadús használatával.

Vásároljon videojátékot a Videojátékbolt.hu-n!

A videojáték vásárlást megkönnyíti az internet! A videojátékbolt.hu webshopja egy olyan internetes felület, ahol mindent megtalál, ami a videojátékozáshoz kellhet: konzolokat, a legújabb, legkedveltebb játékokat és természetesen használt játékokat, kiegészítőket is.
Kínálatunkban olyan játékokat sorakoztattunk fel, melyeket világszerte szeretnek a gamerek. A legtöbb játékunkról és konzolunkról részletes leírást talál honlapunkon. Ennek köszönhetően egyszerűbben ki tudja választani, hogy melyik játékunk az, mely igazán érdekli Önt! Konzoljainkhoz is részletes leírást biztosítunk, így akár a kezdők számára is könnyen világossá válhat, hogy mi a különbség az egyik, illetve a másik gép közt, így nem fogja olyan költségekbe verni magát, melyet később megbánna.