Üvegfólia másnapra a Screentec-től

Szinte az egyik legfontosabb egy jó kijelzővédő üvegfólia beszerzése, ha biztosra akarunk menni legújabb mobiltelefonunk sértetlenségében! Rengeteg videó kering az interneten, köztük a Youtube-on arról, hogy a mai Huawei és iPhone okostelefonok, (természetesen említhetném itt a Samsung és a legújabb LG készülékeket is) sokkal kevésbé bírják a strapát, mint a régi igazi nyomógombos telefonok.

Természetesen minden úl mobilnak a legsérülékenyebb pontja a kijelzője, hiszen ez a legnagyobb sík felület, ezt nyomkodjuk legtöbbször, és ha véletlenül elejtjük a telefont, 100%, hogy kijelzővel lefelé esik a földre. Ezért is fontos egyből a telefon megvásárlása után egy prémium üvegfólia beszerzése. Ezzel az alig pár ezer forintos mobiltelefon kiegészítővel tökéletesen óvhatjuk meg készülékünk előlapját, mind a karcoktól, mind pedig a betöréstől, aminek a javíttatása súlyos összegeket szokott felemészteni.

A legutóbbi vásárlásom alkalmával rábukkantam a legjobb kijelzővédő üvegfóliára. A gyártó kizárólag a saját prémium termékeit forgalmazza, a Screentec.hu üvegfóliákkal foglalkozó weboldalán. 9H valódi keménység a tökéletesen formált üveglap -nak köszönhetően. Hihetetlen törésállóság, videótesztekkel bizonyítva. Sehol máshol nem tapasztaltam ilyen minőséget, így bátran merem mindenkinek ajánlani! Az árát tekintve pedig szerencsére nem túlárazott. Ugyan annyiba kerül, mint más noname kijelzővédő, pedig nem csak a csomagolásán is látszik a különbség!

Add a Comment